Zorgboerderij Zon van Gerechtigheid

Iedere dag buitengewoon

   jul 03

Vrijwilligers/medewerkers

Angelique

Hallo, ik ben Angelique Stelma-Bosma en ik ben op vrijdag als medewerker- en op zaterdag als vrijwilliger op de boerderij te vinden. Eind 2012 ben ik hier op de boerderij begonnen met mijn stage en daarna ben ik hier blijven werken. Ik heb de MBO opleiding Paardenhouderij niveau 4 gedaan. Tijdens deze opleiding heb ik ook mijn Orun instructeur diploma behaald. Na deze opleiding ben ik verder gaan studeren. In 2016 heb ik de opleiding HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. Op de zaterdag ben ik te vinden bij de paarden en geef ik paardrijlessen. Met elkaar aan het werk gaan bij de paarden, bezig zijn met de andere dieren of gezellig met elkaar een spel doen, vind ik super! Als ik de kinderen en jongeren zie genieten, geniet ik ook!

 

foto Steven

Hallo, ik ben Steven Vonk en ik werk één keer in de 2 weken op zaterdag als begeleider op de boerderij.
Ik woon in Alblasserdam en ik zit in Rotterdam op school.
Op dit moment ben ik bezig met een HBO economische studie. Ik heb veel ervaring met kinderen en jeugd, omdat ik vaak als begeleiding meeging op kinderkampen. Thuis hebben mijn ouders een gezinshuis.  Elke zaterdag dat ik op de boerderij ben is het genieten!
Voor de kinderen, maar ook zeker voor mezelf.

 

nikita

Ik ben Nikita, 27 jaar. Ik geef al jaren paardrijlessen aan kinderen, en vind het “boerderijleven” dan ook heerlijk!
Op dinsdag en woensdag werk ik op de boerderij om samen met de deelnemers het werk op de boerderij uit te voeren. Op dit moment vervang ik ook Angelique in verband met haar zwangerschap verlof.